Ordensregler ved leje af lokalet
1. Alt brugt porcelæn og bestik vaskes op og sættes på plads
2. Lokalet og øvrige faciliteter afleveres i pæn og ryddelig stand.
3. Fryser og køleskabe slukkes, og lågerne åbnes på klem.
4. Kaffemaskine kontrolleres for grums i beholdere og renses. Husk at klappe vingerne ind i kaffefilter.
5. Bemærk affaldssortering. Der er opslag i Stalden om hvordan eller se under bestilling og affaldssortering Stalden.
6. Bordene stilles i 3 rækker (som nedenstående skitse) og tørres af.
7. Stolene stables med 8 stk i hver stabel og køres ned i hjørnet af Stalden.
8. Gulvet fejes.
9. Toiletterne fejes, og papirkurve tømmes (Der er aftøringspapir og toiletpapir på toiletterne.)
10. Lyset slukkes, og dørene låses. Nøglen lægges i boksen.